Autóklíma javítás | Autóklíma szerviz | Autóklíma tisztítás | Autóklíma szervíz – Szultán Autóklíma Centrum

FONTOS FELHÍVÁS:

 

FIGYELEM!

Tisztelt érdeklődő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a gondozatlan és tisztítatlan Autóklíma, Haszongépjármű klíma rendszerek fokozottan veszélyesek, légzőszervi megbetegedéseket okozhatnak!

Az időseket és gyermekeket különös tekintettel védeni kell!

VÉDJE ÖN IS CSALÁDJÁT!


Ön és családja érdekében legalább évente egyszer (pl.: tavasszal) ellenőriztesse le gépjárművének klímarendszerét.

Nem csak a kellemetlen szagok miatt célszerű az autóklíma tisztítása, de komoly egészségkárosító hatása is lehet.

A Szultán Autóklíma Centrum a végleges autóklíma tisztítás érdekében az ózongenerátorait veti be, bár a tisztítási lehetőségek sokfélék.

Sok “tisztító spray”-t elfújhat az autóba, amivel esetenként még nagyobb kár éri a szervezetét a nem jól átszellőztetett gépjármű miatt.

Az ózon hatása bizonyított, minden baktériumot elpusztít!

Az autóklíma legjobb tulajdonsága, hogy hűti a belteret, dugóban ülve vagy autópályán utazva használata sokkal előnyösebb a leengedett ablakoknál.

További előnye, hogy emeli az autó értékét, illetve a kintről belélegzett levegőt pollenszűrőjén keresztül megszűri és annak párátlanításában is segít.

Az autóklímát télen is használni kell, ráadásul a folyamatos használattal megelőzhetőek a kórokozók (gombák, baktériumok) megtapadása az autóklíma csöveiben.

A tisztítás végeztével az autóklíma szűrőbetétet vagy más néven pollenszűrőt is cserélni kell.

A rendszer teljes ózonos fertőtlenítése mindössze 6.000.- Ft+ Áfa áron elérhető és autóklíma műhelyünkben megvárható.

Karambolos gépjárműveknél a teljes autóklíma csőrendszer legyártását és beszerelését is vállaljuk. Bármely típusú jármű, amelyben klíma rendszer működik azt a Szultán Autóklíma Centrum karbantartja, megjavítja, kitisztítja, hogy Önnek már csak a kellemes hőfokot kelljen beállítani.

A nagy melegben vendégünk egy hideg üdítőre!


Autóklíma | Épületklíma | Haszongépjármű (kamion) klíma | Háztartási hűtők


Az autóklíma rendszer átmosása

Az autóklíma rendszer mechanikai szennyeződése első számú ok a járművek klíma rendszerének meghibásodásában. A meghibásodás nem függ autó típustól vagy márkától, a klíma rendszer fajtájától, vagy gyártójától. A Szultán Autóklíma Centrumban mindennemű –akár mechanikai hibából adódó – klímarendszer hibát orvosolni tudunk.

 

Autóklíma javítás akkor Szultán Autóklíma Centrum!

 

Általában az alacsony hűtési teljesítmény okán hozzák el gépjárműveiket hozzánk, vagy ha már igazán nagy a baj. Minden esetben segíteni tudunk!

A megelőzés, és a rendszeres karbantartás sok bosszúságtól óvja meg Önt!

 

Autóklíma tisztítás akkor Szultán Autóklíma Centrum!

 

 

Az autóklíma rendszerben lévő olajról:

A klíma szivattyú működésében az olaj ugyanolyan fontos mint a motornak a motorolaj! A minőség és a viszkozitás csak úgy mint a motoroknál gyártónként eltérő lehet, egy azonban biztos: nagyon szigorú szabályok vonatkoznak a hűtőgép olajra. Az eltérő minőség és/vagy viszkozitás a nem megfelelő kenés miatt, akár súlyosan is károsíthatja klíma berendezését!

A leggyakoribb ok a klímarendszer hibájában az alacsony mennyiségű hűtőgázzal való üzemeltetés. Ellenőriztesse évente legalább 1x a hűtőgáz mennyiségét!

 

Autóklíma töltés vagy Autóklíma szerviz akkor Szultán Autóklíma Centrum!

 

A túlmelegedés a klímakompresszor belsejében drasztikus elváltozásokat tud okozni, és ennek a folyamatnak a végén apró fém részecskék válnak le amelyek a cirkuláció miatt szétterjednek az egész klíma rendszerben. Ilyen esetben a klímakompresszor már olyannyira sérül, hogy cserére szorul.

 

Nagyon sokan ilyenkor kicseréltetik a kompresszort a szerelőikkel, majd pár hónap múlva felkeresik a Szultán Autóklíma Centrumot, problémájuk igazi orvoslására!

Ügyfeleink már tudják:

Autóklíma javítás akkor Szultán Autóklíma Centrum!

 

Ugyanis ha a rendszer többi része, a csövek, stb. nincsenek megfelelően megtisztítva a fém részecskéktől, akkor az újonnan vásárolt autóklíma kompresszort is tönkre tehetik!

A rendszer átmosás a megoldás!

Az autóklíma rendszer átmosás lépései:

– az autóklíma rendszer szétszedése

– speciálisan autóklíma tisztításra tervezett gépünk csatlakoztatása

– az autóklíma rendszer ellenőrzés

– visszaépítés

Az aktuális állapot határozza meg, hogy szükséges e alkatrészcsere, akár szelep, akár kompresszor, stb., tömítésekből természetesen újak kerülnek a rendszerbe!

 

Autóklíma szervíz akkor Szultán Autóklíma Centrum!

 


Autóklíma | Épületklíma | Haszongépjármű (kamion) klíma | Háztartási hűtők