• 6120
  • 0

Az autóklíma rendszer átmosása

Az autóklíma rendszer mechanikai szennyeződése első számú ok a járművek klíma rendszerének meghibásodásában. A meghibásodás nem függ autó típustól vagy márkától, a klíma rendszer fajtájától, vagy gyártójától. A Szultán Autóklíma Centrumban mindennemű –akár mechanikai hibából adódó – klímarendszer hibát orvosolni tudunk.

Autóklíma javítás akkor Szultán Autóklíma Centrum!

Általában az alacsony hűtési teljesítmény okán hozzák el gépjárműveiket hozzánk, vagy ha már igazán nagy a baj. Minden esetben segíteni tudunk!

A megelőzés, és a rendszeres karbantartás sok bosszúságtól óvja meg Önt!

Autóklíma tisztítás akkor Szultán Autóklíma Centrum!

 

Az autóklíma rendszerben lévő olajról:

A klíma szivattyú működésében az olaj ugyanolyan fontos mint a motornak a motorolaj! A minőség és a viszkozitás csak úgy mint a motoroknál gyártónként eltérő lehet, egy azonban biztos: nagyon szigorú szabályok vonatkoznak a hűtőgép olajra. Az eltérő minőség és/vagy viszkozitás a nem megfelelő kenés miatt, akár súlyosan is károsíthatja klíma berendezését!

A leggyakoribb ok a klímarendszer hibájában az alacsony mennyiségű hűtőgázzal való üzemeltetés. Ellenőriztesse évente legalább 1x a hűtőgáz mennyiségét!

Autóklíma töltés vagy Autóklíma szerviz akkor Szultán Autóklíma Centrum!

A túlmelegedés a klímakompresszor belsejében drasztikus elváltozásokat tud okozni, és ennek a folyamatnak a végén apró fém részecskék válnak le amelyek a cirkuláció miatt szétterjednek az egész klíma rendszerben. Ilyen esetben a klímakompresszor már olyannyira sérül, hogy cserére szorul.

 

Nagyon sokan ilyenkor kicseréltetik a kompresszort a szerelőikkel, majd pár hónap múlva felkeresik a Szultán Autóklíma Centrumot, problémájuk igazi orvoslására!

Ügyfeleink már tudják:

Autóklíma javítás akkor Szultán Autóklíma Centrum!

Ugyanis ha a rendszer többi része, a csövek, stb. nincsenek megfelelően megtisztítva a fém részecskéktől, akkor az újonnan vásárolt autóklíma kompresszort is tönkre tehetik!

A rendszer átmosás a megoldás!

Az autóklíma rendszer átmosás lépései:

– az autóklíma rendszer szétszedése

– speciálisan autóklíma tisztításra tervezett gépünk csatlakoztatása

– az autóklíma rendszer ellenőrzés

– visszaépítés

Az aktuális állapot határozza meg, hogy szükséges e alkatrészcsere, akár szelep, akár kompresszor, stb., tömítésekből természetesen újak kerülnek a rendszerbe!

Autóklíma szervíz akkor Szultán Autóklíma Centrum!


Autóklíma | Épületklíma | Haszongépjármű (kamion) klíma | Háztartási hűtők


[slideshow id=1]

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.